Uređivanje platforme po vašoj želji

Uredite eGO! platformu tako da oslikava vaš korporativni izgled. Ulepšajte polaznu stranu sa fotografijama iz vašeg portfolija, a platformu obojite jednom od ponuđenih kombinacija. Dodajte svoj logotip, a eGO! platformu postavite na svoju Internet adresu. (Poslednje dve opcije su moguće samo u paketu "Pro")

Različiti nivoi administracije

Kreirajte administratore i instruktore sa različitim nivoima pristupa. Neka, na primer, administratori upravljaju platformom, instruktori kreiraju kurseve i ocenjuju polaznike, a zaposleni iz odeljenja za evaluaciju pristupaju samo izveštajima polaznika.


Neograničen broj kurseva

Kreirajte onoliko kurseva koliko vam je potrebno - za različite teme, različite sektore i različite nivoe znanja. Kreirajte sadržaj na licu mesta ili dodajte već pripremljene materijale koje vaši korisnici treba da usvoje. Jedino ograničenje je vaša mašta!

Sistemske poruke ka korisnicima

Rad sa platformom za e-učenje podrazumeva i sistemsku komunikaciju sa vašim korisnicima. U odnosu na vaše zahteve, kreiraćemo sistemske poruke koje će se automatski slati vašim polaznicima. Ovakve poruke uglavnom uključuju poziv na kurs ili testiranje, postignute rezultate, pristup novom sadržaju i dr.

Kreiranje multimedijalnog sadržaja

Ponudite svojim korisnicima kurseve koje će sa zadovoljstvom pohađati. Uz pomoć našeg multimedijalnog editora kreirajte zanimljiv sadržaj na licu mesta ili postavite materijal koji je već pripremljen za obuku (.doc, .pdf, .ppt, .mp4...).Modul za testiranje

Kako biste proverili napredak svojih polaznika, kreirajte testove kojima ćete proveriti njihovo znanje. eGO! vam nudi mogućnosti vremenskog ograničenja testa, više vrsta pitanja, ocenjivanje otvorenih (esejskih) pitanja i mnoge druge opcije.

Sekcija izveštavanja

Jedna od najvažnijih sekcija u svakoj platformi za učenje na daljinu jeste ona koja pokazuje rezultate i napredak korisnika. U sekciji za izveštavanje eGO! platforme, lako ćete pratiti uspeh vaših korisnika - ko je završio kurs i sa kojim uspehom, kako je urađen test provere znanja, da li jedna grupa polaznika radi bolje od druge itd.

Višejezičnost

U praksi se često dešava da klijenti požele da platformi pridodaju novi jezik. Postoje zaposleni kojima je neki drugi jezik maternji ili se platforma koristi u predstavništvima iste firme u različitim zemljama. eGO! podržava rad sa više jezika i pisama. U modulu za prevođenje, lako možete dodavati i menjati jezike koji će biti na raspolaganju vašim polaznicima.


Rešavanje posebnih zahteva

eGO! platforma sadrži većinu funkcionalnosti koje su uobičajene za ovakve sisteme. Međutim, ukoliko otkrijete da naša platforma nema funkcionalnost koja vam je potrebna, javite se. Volimo da kontinuirano unapređujemo svoje rešenje kako bi svi naši klijenti bili zadovoljni!