Nagrađivana platforma za poslovno e-učenje
7
godina
postojanja
15 +
zadovoljnih
klijenata
10000 +
korisnika
mesečno

Benefiti

Prednosti korišćenja eGO! platforme za e-učenje su višestruke. Naručite besplatni demo nalog ili zakažite sastanak i uverite se sami!

Primena

eGO! platforma omogućava mnogobrojne načine korišćenja. Zajedničko za sve? Poboljšan rad kompanije i povećano zadovoljstvo zaposlenih!

Kompanijske obuke
eGO! platforma je savršeno rešenje za sve interne obuke koje se tiču vaše kompanije. Značajno ćete podići nivo edukacije zaposlenih, a uz to i uštedeti vreme i novac.
Zakonom propisane obuke
Mnogi zvanični organi nadzora priznaju obuke putem e-učenja kao validne. Pošaljite im automatski generisan izveštaj iz eGO! platforme i više ne brinite o tome.
Proces zapošljavanja
Fluktuacija zaposlenih nikada nije bila veća, a proces zapošljavanja novih kolega je često kompleksan i zamoran. Iskoristite eGO! platformu da proverite motivisanost i znanje potencijalnih kandidata pre nego što odlučite koji će ići u drugi krug.
Onboarding
Uz eGO! platformu je mnogo lakše obaviti fazu onboardinga - zaposlenima na platformu postavite sadržaj dobrodošlice, a uz detaljne izveštaje (i test) možete proveriti da li su ga pogledali i usvojili.
Sertifikacija
Ukoliko želite, proces interne (i eksterne) sertifikacije možete obaviti putem eGO! servisa. Svaki zaposleni će, nakon završene obuke, dobiti sertifikat koji će platforma automatski popuniti potrebnim podacima.
Obuka partnera
Ukoliko imate kompanije-partnere ili individualne saradnike koji prodaju vaše proizvode i usluge, najlakše je da im obezbedite obuku preko eGO! platforme za e-učenje.
Obuka klijenata
Nekada je za kompleksnije proizvode i usluge, potrebno izvršiti i obuku klijenata koji ih koriste. Postavite na eGO! platformu tekstualna uputstva ili "how-to" video klipove i rasteretite kolege ovih obaveza.

Funkcionalnosti platforme

Na sajtu nabrajamo samo neke od funkcionalnosti eGO! platforme. Kako biste do kraja upoznali sve mogućnosti, naručite besplatni demo nalog ili zakažite prezentaciju uživo!

 

Višestruki izbor jezika

eGO! platforma trenutno raspolaže sa 8 jezika: srpski (latinica i ćirilica), engleski, hrvatski, crnogorski, slovenački, makedonski, rumunski i mađarski.

Dodavanje novih jezika je lako. Ukoliko želite da budete naš klijent, a vaš jezik nije na raspolaganju - kontaktirajte nas, lako ćemo se dogovoriti!

 

Administratorske uloge

eGO! omogućava neograničen broj administratora/trenera koji upravljaju platformom.

Svaki administrator/trener može imati puno ili delimično pravo pristupa za precizno određenje raspoloživih opcija i podataka.

 

Uvoz korisnika

Za kompanije sa većim brojem zaposlenih omogućen je uvoz korisnika preko Excel fajla ili povezivanje sa vašim HR softverom.

 

Vizuelno prilagođavanje

eGO! nudi vizuelno prilagođavanje klijentovim grafičkim standardima.

Kreirali smo više pozicija za logotipe kao i različite izglede naslovnih strana, a ukoliko poželite, možemo napraviti i kolornu šemu koja će oslikavati vizuelni identitet vaše kompanije!

 

Obaveštenja za zaposlene

eGO! podržava slanje obaveštenja zaposlenima na njihove imejl adrese.

Obaveštenje možete poslati ručno ali i zakazano, na primer, u odnosu na broj sati pre ili posle početka/kraja određenog kursa.

 

Sertifikati

Svaki kurs može imati pripadajući sertifikat.

Odredite raspoloživa polja na sertifikatu, a eGO! LMS će ih automatski popuniti podacima. Nakon toga, polaznici će moći da ga preuzmu sa posebne stranice predviđene za to, a moći će da bude poslat i putem obaveštenja/imejlom.

 

Moćne opcije za testiranje

Ponosimo se svojim modulom za testiranje koji ima brojne mogućnosti.

Neke od njih su: tajmer za test, mešanje redosleda pitanja i odgovora, čuvanje pitanja u bibliotekama, težinske kategorije pitanja, više tipova pitanja, nasumično izvlačenje pitanja iz biblioteka i još mnogo toga!

 

Vođeno učenje

Jedna od naprednih opcija eGO! platforme je i vođeno učenje.

Omogućite tačan redosled kojim će zaposleni pohađati određen kurs. Na primer - PDF dokument će biti otključan tek kada se odgleda video. A kada polaznik pročita PDF dokument, otvoriće se test. Iskoristite ovu opciju kako biste napravili najbolji put učenja za vaše polaznike!

 

Detaljni izveštaji

Izveštaji su, naravno, jedna od najbitnijih sekcija koja HR službi služi za uvid u celokupnu situaciju vezanu za poslovnu edukaciju.

Naši izveštaji su mnogobrojni, detaljni i omogućavaju izvoz u uobičajene poslovne formate. Ako, pak, utvrdite da neki od postojećih izveštaja treba prilagoditi, rado ćemo to učiniti za vas, bez dodatne nadoknade.

 

Forum

Vrlo bitan činilac učenja jeste i razmena iskustva.

Forum, koji je raspoloživ za svaki postojeći kurs, omogućava komunikaciju i razmenu iskustava između polaznika. Ako želite, dodelite nekome od zaposlenih funkciju "eksperta" kako biste dobili dodatne opcije vezane za moderaciju foruma.

 

Podrška za SCORM

SCORM je najkorišćeniji format u e-učenju i apsolutni standard kada pričamo o kreiranju multimedijalnih sadržaja.

Ovaj format omogućava da u istom fajlu korisnicima prikažete različite tipove materijala, kombinujete predavanja, testove i sl. Pored toga što eGO! platforma podržava SCORM format, možemo vam pomoći i prilikom izrade istog!

 

Gejmifikacija

Ko još ne voli da se igra?

eGO! servis dolazi sa 2 vrste gejmifikacije, preinstaliranim nivoima i potpunom kreativnom podrškom (sličice, bedževi, nazivi). Ipak, ukoliko želite, svaku gejmifikaciju možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama i svom grafičkom standardu.

Cene

Naš sistem je jednostavan. Nema paketa, ugovornih obaveza i sličnih zavrzlama.

99.00 EUR fiksno mesečno + 2,5 EUR po svakom korisniku koji tog meseca koristi uslugu.

Ukoliko ste kompanija sa većim brojem zaposlenih - Molimo Vas da nas kontaktirate!

Svedočenja

Najbitniji nam je osećaj da našim klijentima pomažemo da značajno poboljšaju proces obuke, istovremeno štedeći sve vrste resursa. Pogledajte i sami njihovo mišljenje.

Ljiljana Marić
Ljiljana Marić
Šef Odseka za master i doktorske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Platforma za e-učenje "eGO!" je rešenje koje smo implementirali tokom pandemije, a koje nam je u tom trenutku značajno pomoglo pri organizaciji predavanja i testiranja. Posebno smo zadovoljni brzim reakcijama tima Formature na naše potrebe te i prilagođavanjem platforme u najkraćem mogućem roku. Kao najveću prednost platforme vidimo uprošćavanje celokupnog procesa edukacije pa je ovo rešenje postalo izuzetno koristan alat koji i dalje koristimo. 

Aleksandra Fuštić
Aleksandra Fuštić
HR Community Manager, HR World

Sa svim funkcionalnostima koje smo koristili, eGO! LMS platforma se pokazala kao odličan prostor za e-learning, što smo i iskoristili za potrebe naših projekata HR Starter i Career Booster. Našim učesnicima širom Evrope platforma je pomogla da prate svoj learning journey, a nama da pratimo njihov razvoj, kao i da testiramo njihovo znanje i učinimo učenje zanimljivim kroz upitnike i razne dodatne materijale. Jednostavnost i bogatstvo platforme pomogli su da je brzo savladamo. Hvala timu Formature što su omogućili ovakvo korisno iskustvo.

Biljana Stepanović
Biljana Stepanović
Načelnik odeljenja za dokumentacioni-informacioni centar, Pravosudna akademija

Izuzetno smo zadovoljni eGO! platformom, njenom fleksibilnošću i mogućnostima. Naša delatnost je takva da je neophodno da platformu koristimo ne samo za onlajn obuke, već i za organizaciju i praćenje realizacije "obuka u učionici", pri čemu je važno da za svakog korisnika imamo precizne informacije o aktivnostima u oba vida obuka. Platforma nam omogućava da praćenjem ponašanja korisnika i njegovih aktivnosti bolje razumemo njihove potrebe, a time i kreiramo uspešnije obuke.

Slađana Stričević
Slađana Stričević
Menadžer za trening i razvoj zaposlenih, Merkur automat klub

Izuzetno sam zadovoljna korišćenjem eGO! platforme. Ovo rešenje je našoj kompaniji donelo bržu i lakšu edukaciju zaposlenih, kao i uštedu vremena. Takođe, dobili smo kvalitetnu i profesionalnu podršku od strane predstavnika kompanije Formatura.

Goran Bakoč
Goran Bakoč
Direktor i vlasnik, Algotech

Kao kompanija koja konstantno teži ka usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenih, korišćenje eGO! eLearning platforme se pokazalo kao izuzetno korisno i ključno za naš razvoj i napredak. Ova platforma je postala neizostavni alat našeg programa obuke i razvoja, donoseći mnoge prednosti i promenivši način na koji mi i naši zaposleni učimo. Jedna od najvećih pogodnosti eGO! eLearning platforme je mogućnost pristupa obukama i kursevima sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. To nam je omogućilo da učimo i usavršavamo se u skladu sa svojim radnim rasporedima i obavezama.

Bendžamin Ring
Bendžamin Ring
Izvršni direktor, Skills Incorporated

Koristimo eGO! LMS kao edukativni resurs u školi stranih jezika i naši polaznici ga obožavaju (i mi isto!). Formatura je, takođe, napravila i naš vebsajt. Efikasna komunikacija i profesionalan odnos. Volimo ih!

Produkcija sadržaja

Kontinuirano sarađujemo sa našim klijentima kako bismo kreirali fantastične edukativne sadržaje za njihove zaposlene. Bilo da je u pitanju snimanje u našem studiju ili na terenu, proizvodnja animacije ili SCORM sadržaja, tu smo za vas! Pogledajte ispod neke od primera našeg rada.

Naši klijenti

Hr
NatAero
Pravosudna akademija
NALED
Pravni fakultet
Strauss
Merkur
Skills inc
Book your wedding day
Hispa
Agencija za bezbednost saobracaja
Nacionalna akademija za javnu upravu
IPMA
3Bank
Wiener Stadtische
Centar za evropske politike
Savet Evrope
OSCE
UNDP
Carlsberg
Sberbank
Planeta
Aik Banka
Ddor
Algotech
Kontaktirajte nas

Biće nam drago da porazgovaramo sa vama. Popunite svoje podatke, kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem periodu!

Sva polja markirana sa * su obavezna

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti i cookies